Tilkøb Rejsedækning til Familieforsikringen

Du kan opgradere din familieforsikring med vores originale rejseforsi​kring​, så du og din familie altid er dækket, når I rejser. Det kræver blot, at din familieforsikring er købt før den 11. oktober 2015.

Når du vælger at udvide din familieforsikring med en rejseforsikring, skal du tage stilling til, om du har brug for Europa- eller Verdensdækning. Se hvilke lande Ifs Europa rejseforsikring dækker her.

Udover geografisk valg kan du vælge mellem tre typer dækninger; Rejse Basis, Rejse Standard eller Rejse Super. ​

Læs mere om familieforsikringens rejseforsikring i vilkårene eller her på siden.

Udvid din familieforsikring med rejsedækning​

​Årsrejseforsikring​ Europa* pris** Verde​n ​pris**​
Rejse Basis
541 kroner 773 kroner
Rejse Standard
1.024 kroner 1.545 kroner
Rejse Super
1.288 kroner 1.968 kroner

* Europa er EU/EØS-landene
** Årlig pris indeksreguleret 1. januar 2018, inkl. skadeforsikringsafgift og 15 % rabat, når du har en familieforsikring hos os.

Køb rejsedækning til din Familieforsikring

Skriv dit navn her *
Skriv dit CPR-nummer her *

Dine oplysninger sendes via en sikker forbindelse og bruges til at finde dig i vores kundedatabase.

Skriv din mailadresse her *
Skriv dit telefonnummer her *

Hvilken rejsedækning ønsker du? *

Hvor skal rejseforsikringen dække? *

Få nyheder om dine forsikringer, relevant info om samarbejdspartnere og gode råd til at undgå skader på mail eller sms.

Du hører fra os 1-2 gange om måneden, og kan til enhver tid afmelde dig.

* Obligatorisk felt

Vi behandler de oplysninger, som du indtaster på hjemmesiden, i overensstemmelse med vores persondatapolitik (GDPR).

Sammenlign dækninger Rejse Super Rejse Standard Rejse Basis
Sygdom og tilskadekomst

Med rejseforsikringen får du dækket rimelige og nødvendige udgifter, fx til behandling på et hospital eller hos en autoriseret læge, hvis du bliver akut syg eller kommer til skade på ferierejsen i udlandet.

checkmark checkmark checkmark
Sygetransport og hjemtransport

Rejseforsikringen dækker rimelige og nødvendige udgifter til transport, fx hvis du bliver akut syg eller kommer til skade, så du skal transporteres med ambulance til et behandlingssted eller hjem til Danmark.

checkmark checkmark checkmark
Hjemkaldelse og tilkaldelse

Vores rejseforsikring dækker de ekstraudgifter du har til transport til Danmark, hvis du fx bliver kaldt hjem, fordi én i din nærmeste familie er blevet akut syg eller er død. Forsikringen dækker også op til 3 personer tilkaldt fra Danmark, hvis du er blevet akut alvorlig syg.

checkmark checkmark checkmark
Sygeledsagelse

Rejseforsikringen dækker ekstraudgifter til kost, logi mm. for op til 2 sygeledsagere, hvis de bliver hos dig, fordi du er blevet akut alvorligt syg, er kommet alvorligt til skade eller dør.

checkmark checkmark checkmark
Ødelagte feriedage

Gennem rejseforsikringen får du kompensation for ødelagte feriedage (rejsens pris pr. dag), fx hvis du kommer på hospitalet eller bliver hjemtransporteret, og dermed får ødelagt under halvdelen af din ferie. Du er også dækket, hvis du bliver syg uden at komme på hospitalet og en læge fraråder dig at opholde dig udendørs.

checkmark checkmark checkmark
Erstatningsrejse

Rejseforsikringen giver dig ret til en ny ferierejse, hvis du bliver akut syg eller bliver indlagt på hospitalet i mere end halvdelen af ferien. Du er også dækket, hvis du i første halvdel af ferien bliver transporteret hjem eller rejser hjem på grund af hjemkaldelse uden at vende tilbage til feriestedet.

checkmark checkmark checkmark
Hjemtransport af din bil

Hvis du er nødsaget til at efterlade din bil på et feriested i Europa, dækker din rejseforsikring de ekstraudgifter, du har til at få bilen transporteret hjem til Danmark eller til det sted, hvor du befinder dig efter endt hospitalsindlæggelse eller evakuering.

checkmark checkmark checkmark
Transportforsinkelse og forsinket fremmøde

Rejseforsikringen dækker dine ekstraudgifter til transport, kost og logi, hvis dit planlagte offentlige transportmiddel til feriestedet eller Danmark er forsinket mere end 4 timer.

checkmark checkmark checkmark
Bagageforsinkelse

Rejseforsikringen dækker de rimelige og nødvendige udgifter du har til beklædning og personlig pleje, hvis din indskrevne bagage er forsinket i mere end 4 timer efter din ankomst til et feriested udenfor Danmark.

checkmark checkmark checkmark
Ferieboligsikring

Rejseforsikringen dækker de ekstraudgifter du har til leje af en tilsvarende feriebolig, hvis du ikke kan benytte din feriebolig pga. en skade. Derudover dækker rejseforsikringen, hvis du som privatperson pådrager dig et juridisk ansvar for skade på inventar og/eller bygningsdele i en lejet feriebolig.

checkmark checkmark checkmark
Overfald og krisehjælp

Bliver du overfaldet på ferien og kommer til skade, udbetaler rejseforsikringen en erstatning, som svarer til det beløb, gerningsmanden ifølge dansk lov skulle have givet dig. Rejseforsikringen dækker også, hvis du får brug for krisehjælp på feriestedet efter fx røveri, overfald, ulykke, eller en naturkatastrofe.

checkmark checkmark checkmark
Evakuering og/eller ufrivilligt ophold

Rejseforsikringen dækker dine ekstraudgifter til evakuering og/eller ufrivilligt ophold, hvis en dansk offentlig myndighed opfordrer til evakuering under din rejse. Rejseforsikringen dækker også, hvis de lokale myndigheder opfordrer til evakuering fra det sted, hvor du opholder dig eller de ufrivilligt tilbageholder dig.

checkmark checkmark checkmark
Sikkerhedsstillelse/kaution

Din rejseforsikring stiller sikkerhed for betaling af dine omkostninger til advokat, fx i forbindelse med en privat uenighed som ender i retten eller hvis de lokale myndigheder rejser krav mod dig.

checkmark checkmark checkmark
Afbestilling

Rejseforsikringen dækker hvis du dør eller du bliver indlagt på hospitalet pga. akut alvorlig sygdom eller tilskadekomst, og du derfor ikke kan rejse. Derudover dækker rejseforsikringen udgifter svarende til rejsens pris pr. dag for hver af de personer, som afbestiller rejsen og som er dækket af din rejseforsikring.

checkmark checkmark
Formålsrejse

Med vores rejseforsikring er du dækket, hvis dine feriedage ødelægges ved at du bliver akut syg eller kommer til skade på ferien. Det kan fx være, hvis du brækker din hånd på en cykelferie og derfor ikke kan gennemføre turen. Da formålet med ferien var at cykle, vil du modtage erstatning for de dage, du ikke kunne cykle, foruden udgifterne til den lejede cykel.

checkmark
Konkursdækning

Med vores rejseforsikring er du dækket, hvis rejse- eller flyselskabet går konkurs inden din planlagte afrejse.

checkmark
Lægelig fejlbehandling

Rejseforsikringen dækker, hvis du får varige mén efter en læges fejlbehandling i direkte forbindelse med en dækket skade.

checkmark
Ekstra godtgørelse til køb af ny ferie

Rejseforsikringen giver dig ekstra godtgørelse til køb af en ny ferie, hvis du eller en rejseledsager bliver akut syg eller kommer til skade i mere end halvdelen af rejseperioden.

checkmark
Veterinærudgifter

Rejseforsikringen dækker skader på hunde og katte, hvis disse er med på rejsen.

checkmark
Eftersøgning og redning

Rejseforsikringen dækker udgifter til eftersøgning og redning af dig inden for en radius af 50 km fra det sted, hvor du sidst er blevet set.

checkmark
Erhvervsarbejde

Rejseforsikringen dækker deltagelse i bl.a. messer, møder med forretningspartnere og konferencer i op til 2 dage, så længe hovedformålet med rejsen er en privat ferierejse.

checkmark
Medrejsende under 18 år

Vores rejseforsikring dækker op til 2 personer på under 18 år, som ikke bor i din husstand, men som du har med på rejsen, fx børnenes venner. De er dækket på samme vilkår, som du selv er dækket.

checkmark
Dækker 60 dage

Til forskel fra Rejse Basis og Rejse Standard som hver dækker i 30 dages sammenhængende rejse, dækker Rejse Super hele 60 dage. 

checkmark