Tryghed, trivsel og bundlinje

Som arbejdsgiver må du hver dag tage en række beslutninger guidet af hensyn til både regler og bundlinje. Beslutninger om hvordan du bedst beskytter virksomhedens ressourcer, og om hvordan du bedst bringer dem i spil.

Gør du nok for at passe på din virksomheds vigtigste ressource?

Pas på dine medarbejdere

Din virksomheds vigtigste ressource er dine medarbejdere; de sikrer, at de gode ting der blev gjort i går, kan der bygges videre på i morgen. Dine medarbejdere har konkret viden om daglig praksis, etablerede forhold til kunder og leverandører samt erfaring og ekspertise opbygget over flere år - de er med andre ord den ressource, der er både sværest og dyrest at erstatte.

At sikre dine medarbejdere med arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er at tage en aktiv beslutning for din virksomhed; én der vil kunne mærkes positivt i forhold til både tryghed, trivsel og bundlinje.

Vi gør mere, end loven kræver

En arbejdsskadeforsikring er lovpligtig selv for ejere af mindre virksomheder med få ansatte. Forsikringen dækker både i forhold til tab af erhvervsevne, skader på briller og kontaktlinser samt dødsfald, og i tilfælde af psykisk overlast sørger vi for akut krisehjælp.

Hvis uheldet er ude, sætter vi ind med det samme og skaber overblik. I et tæt forløb med en fast tovholder gør vi mere, end hvad loven kræver i forhold til løbende opfølgning og vurdering; det er både i medarbejderens og virksomhedens interesse, at tingene ikke trækker i langdrag. Hvis du også har tilkøbt vores sundhedsforsikring, sikrer vi hurtigere behandling til de involverede.

De værste arbejdsskader kan forebygges, og hvis du sikrer dit arbejdsmiljø, kvitterer vi med rabatter.

 dansk sundhedssikring, forsikringer, erhvervsforsikring
Gode medarbejdere sikrer, at de lønsomme ting der blev gjort i går, kan der bygges videre på i morgen. Gode ledere sikrer deres medarbejdere

En investering i medarbejdernes sundhed

Ligesom det er sund fornuft at sikre din virksomhed mod arbejdsskader, er det en god idé at sikre dine medarbejdere med en sundhedsforsikring. Særligt små virksomheder er sårbare overfor sygefravær, og det er i alles interesse, at medarbejderne er raske og motiverede.

En sundhedsforsikring giver dig og dine medarbejdere hurtig adgang til behandling og operation fra private specialister som f.eks. læger, psykologer og fysioterapeuter – uanset om de er blevet syge på arbejdspladsen eller derhjemme.

At investere i dine medarbejderes sundhed med en sundhedsforsikring er en beslutning, der stiller dig som en attraktiv arbejdsgiver, og som giver mening på bundlinjen:

Et års sundhedsforsikring koster ikke mere end to dages sygefravær, og samtidigt er det et godt alternativ til et løntillæg.

Læs mere om arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring

Har du flere spørgsmål?

Her på hjemmesiden kan du lære mere om at sammenligne forsikringer, du kan kortlægge din virksomheds behov for personforsikringer, eller du kan bestille et uforpligtende tilbud. Du kan også blive ringet op af os.